Puchero amb pilotes

Estás en: Inicio | Puchero amb pilotes

Ingredients:

  • (Per a 4 persones)
  • 200gr de cigrons
  • 1/4 pollastre o gallina
  • 1/4 de gall dindi
  • 1/4 de porc
  • 1/4 de creïlles
  • api
  • oli
  • sal
Per a la massa de les pilotes:
  • 1/2 Kg. de carn picada (mescla)
  • sang
  • 2 ous
  • 1/4 kg de molla de pa
  • pinyons
  • pebre
  • clavillo
  • canyella
  • julivert

cocido con pelotas

Preparació:

  1. Els cigrons els hem tinguts des de la nit anterior en aigua.
  2. Es neteja bé la carn. La posem a bullir juntament amb l'api i els cigrons, quan bull afegim les creïlles.
  3. Les pilotes les fem mesclant tots els ingredients que s'han indicat, el pa el banyem i l'escorrem bé, una vegada hem pastat tot anem donant forma a la pilota, la grandària anirà en funció de cadascun.
  4. Les afegim a l'olla i en 30 minuts amb l'olla tancada i l'escapolisc al mínim estan llestes.

Et pot interessar

Font Resize
Contrast