Saluda de l’Alcalde

Estás en: Inicio | L’Ajuntament | Saluda de l’Alcalde

Como Alcalde-Presidente del Ayuntamiento de Formentera del Segura. Es para mí un placer dar la bienvenida a todos los usuarios de esta página, la Web Oficial de nuestro municipio.

Esta Web nació hace ya algunos años y desde su nacimiento hasta el día de hoy ha tenido como objetivo primordial el hacer llegar a cada uno de sus hogares todo aquello que sucede, sucedió y sucederá en Formentera del Segura.

Hui dia les tecnologies formen part de la nostra vida quotidiana i des d’ací vull impulsar i fomentar l’ús d’aquesta pàgina, en la qual residents i no residents puguem participar d’ella.

Què podem trobar en la Web?

Des de la documentació necessària per a tramitar un permís d’obres a un increïble receptari amb els plats típics de Formentera del Segura.

Es pretén que aquesta Web siga una finestra al món, on exposar tot l’atractiu i potencial d’aquest poble, constituint a més una invitació a tots els que esteu llegint aquestes línies al fet que tard o d’hora visiteu “in situ” el municipi: els seus carrers, la seua gastronomia, les seues places i parcs, el visitant té una cita obligada; la visita al Molino Hidràulic, i perquè no, gaudir de l’hospitalitat i amabilitat de la gent del poble.

Vull acabar convidant-te a fer-nos arribar qualsevol dubte, suggeriment, comentari, crítica… allò que cregues convenient que ens puga permetre millorar. Tant a aquesta Web com a l’Administració Local.

D. Francisco Cano

Alcalde-President Formentera del Segura